weerpraatje van 17 oktober 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het blijft vandaag droog en geregeld schijnt de zon. De wind waait uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig van kracht, maar later op de dag neemt de zuidwester in kracht af. De temperatuur stijgt naar een graad of 17.

Vanavond en de komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar 11°.

DE KOMENDE DAGEN:
Morgen en donderdag is het bewolkt, maar droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 18. Vanaf donderdagavond neemt de wisselvalligheid toe en zaterdag waait het ook flink. De temperatuur gaat naar beneden naar een graad of 13 op zondag.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

 

wo

do

vr

za

zo

minima

11°

12°

12°

11°

10°

maxima

18°

18°

16°

15°

13°

neerslag

0 mm

0 mm

1 mm

5 mm

14 mm

%d bloggers liken dit: