weerpraatje van 12 oktober 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Na de regen van afgelopen nacht en vanochtend vroeg blijft het de rest van deze donderdag droog. De zon schijnt ook van tijd tot tijd en bij een matige en aan zee krachtige westenwind stijgt de temperatuur naar 15-16°.

Vanavond en de komende nacht is het droog met een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het koelt af naar een graad of 12.

DE KOMENDE DAGEN:
Vrijdag tot en met maandag is het prachtig nazomerweer met aanvankelijk ook nog wolkenvelden, maar verder flinke zonnige perioden. Het blijft droog en bij een matige en aan zee vrij krachtige zuid tot zuidwestenwind stijgt de temperatuur naar een graad of 20-21 op zondag en maandag.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

vr

za

zo

ma

di

minima

12°

14°

13°

14°

13°

maxima

18°

18°

20°

20°

18°

neerslag

0 mm

0 mm

0 mm

0 mm

0 mm

%d bloggers liken dit: