weerpraatje van 5 oktober 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Afgelopen nacht viel er geruime tijd regen en ook vanochtend regent het nog enige tijd door. Na frontpassage klaart het wat op, maar is er nog wel een enkele bui mogelijk. De noordwestenwind waait vrij krachtig tot krachtig over land en hard tot stormachtig aan zee met kans op zware windstoten tot lokaal meer dan 100 km/uur. De temperatuur stijgt naar een graad of 15.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt en komt het tot enkele buien. De noordwestenwind waait onverminderd vrij krachtig tot hard en de temperatuur daalt naar ongeveer 10°.

De komende dagen:
Vrijdag tot en met maandag schijnt geregeld de zon, maar het komt ook elke dag tot regen of enkele buien. De overwegend matige tot krachtige wind waait uit het westen tot noordwesten en de temperatuur stijgt naar een vrij koele 14-15°.

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

vr

za

zo

ma

di

minima

10°

11°

12°

11°

11°

maxima

14°

14°

15°

15°

15°

neerslag

8 mm

3 mm

6 mm

1 mm

1 mm

%d bloggers liken dit: