weerpraatje van 4 oktober 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is op deze woensdag bewolkt, maar het blijft wel tot ver in de avond droog. De west tot zuidwestenwind is duidelijk aanwezig en waait vrij krachtig over land en krachtig tot hard aan zee (windkracht 5 tot 7) en de temperatuur stijgt naar maximaal 15°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en gaat het uiteindelijk regenen. De zuidwestenwind waait krachtig tot hard en de temperatuur daalt naar een graad of 13.

De komende dagen:
Donderdag tot en met zondag is het wisselvallig herfstweer met elke dag wel regen of enkele buien en ook regelmatig veel wind uit een overwegend noordwestelijke richting. De temperatuur ligt rond de 14-15° en dat is te laag voor de tijd van het jaar, want normaal is het begin oktober nog een graad of 16.

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

do

vr

za

zo

ma

minima

13°

10°

11°

12°

11°

maxima

15°

14°

14°

15°

15°

neerslag

13 mm

8 mm

3 mm

6 mm

1 mm

%d bloggers liken dit: