weerpraatje 29 september 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
De bewolking heeft vandaag over het algemeen de overhand, maar zo nu en dan komt ook de zon even tevoorschijn. Het blijft tot (ver) in de middag droog en er waait een overwegend matige zuidenwind. De temperatuur is met een graad of 21 hoog voor de tijd van het jaar.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en vanavond komt het tot flinke buien. Komende nacht gaat het enige tijd licht regenen. De temperatuur daalt naar een graad of 13.

De komende dagen:
Zaterdag tot en met dinsdag is het wisselvallig herfstweer met vooral zondag en ook maandag geruime tijd regen en ook veel wind. De wind draait van zuid naar noordwest en de temperatuur gaat naar beneden. Morgen wordt het nog een graad of 17, dinsdag moeten we het met 14° doen.

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

za

zo

ma

di

wo

minima

13°

12°

15°

13°

11°

maxima

17°

15°

16°

14°

15°

neerslag

1 mm

3 mm

7 mm

4 mm

1 mm

%d bloggers liken dit: