weerpraatje van 27 september 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is op deze woensdag prachtig herfstweer met volop zonneschijn. Het blijft droog en er waait een zwakke tot hooguit matige zuidoostenwind. De temperatuur loopt op naar een zeer aangename waarde van 19 of 20°.

Vanavond en de komende nacht neemt geleidelijk de bewolking toe, maar het blijft droog en bij een matige zuidoostenwind daalt de temperatuur naar een graad of 13.

De komende dagen:
De rest van de week en komend weekend wordt het geleidelijk wisselvallig, maar voordat het zover is schijnt morgen en vrijdag nog geregeld de zon, maar er is ook een buienkans. Het wordt morgen 19 en vrijdag wellicht 20-21°. In het weekend gaat de temperatuur naar beneden met een toenemende kans op nattigheid.

 

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

do

vr

za

zo

ma

minima

13°

12°

14°

11°

12°

maxima

19°

20°

17°

16°

16°

neerslag

1 mm

2 mm

3 mm

6 mm

9 mm

%d bloggers liken dit: