weerpraatje van 25 september 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Na een fraai weekend met veel zon ziet het weerbeeld er vandaag ook rustig uit. We starten met nevel, mist en laaghangende bewolking, maar dit lost weer op en daarna hebben we een mix van zon en wolken. Heel lokaal is een bui mogelijk, maar over het algemeen blijft het droog. De wind waait zwak tot hooguit matig uit het oosten tot noordoosten en de temperatuur stijgt naar een graad of 18.

Vanavond en de komende nacht is het rustig en helder en bij weinig wind is er opnieuw kans op nevel, mist en laaghangende bewolking. De temperatuur daalt naar ongeveer 11°.

De komende dagen:
De rest van de week is het rustig herfstweer met geregeld zon en aanvankelijk is het droog. Vanaf donderdag zien we geleidelijk de neerslagkansen toenemen. De oostenwind wordt zuidoost en de temperatuur stijgt naar waarden tussen de 18 en 20°.

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

di

wo

do

vr

za

minima

11°

11°

12°

12°

13°

maxima

18°

19°

18°

20°

16°

neerslag

0 mm

0 mm

1 mm

3 mm

6 mm

 

%d bloggers liken dit: