weerpraatje van 20 september 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Er zijn vandaag flinke perioden met zon, maar vanochtend is het eerst nog bewolkt met hier en daar wat lichte regen. De zuidwestenwind waait overwegend matig, kracht 3 tot 4 en de temperatuur stijgt naar ongeveer 17°.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen en blijft het wederom droog. De wind draait naar zuid en de temperatuur daalt naar 11°.

De komende dagen:
Donderdag tot en met zondag is het droog en rustig herfstweer. Morgen en vrijdag is er nog vrij veel bewolking, maar in het weekend zal de zon flink schijnen. De wind is eerst zuid en wordt oost en de temperatuur stijgt naar 17-18°. Zondag kan het zelfs een graad of 20 worden.

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

do

vr

za

zo

ma

minima

11°

11°

11°

10°

13°

maxima

18°

17°

18°

20°

19°

neerslag

0 mm

0 mm

0 mm

0 mm

0 mm

%d bloggers liken dit: