weerpraatje voor het weekend van 16-17 september 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het draait dit weekend om buien, maar geregeld schijnt ook de zon. Vandaag is er verspreid over de dag een bui mogelijk, morgen komen de buien pas later op de dag. De wind houdt zich rustig en de temperatuur stijgt vandaag naar 15 en morgen (zondag) naar 16°.

Vanavond en de komende nacht is het droog met opklaringen. Bij weinig wind koelt het af naar een graad of 8.

De komende dagen:
Na het weekend komt het maandag nog tot enkele buien met daarbij kans op onweer. Dinsdag valt er geruime tijd regen, maar vanaf woensdag is het over het algemeen droog met geregeld zon. De temperatuur gaat langzaam omhoog van 15-16° aan het begin van de week naar 17-18 op donderdag en vrijdag.

Dit was voor dit weekend. Het volgende weerpraatje volgt maandag weer. Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

zo

ma

di

wo

do

minima

10°

11°

12°

13°

maxima

16°

15°

15°

17°

18°

neerslag

6 mm

5 mm

6 mm

1 mm

0 mm

%d bloggers liken dit: