weerpraatje van 12 september 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Ook vandaag draait het om flinke buien met kans op onweer, maar geregeld schijnt ook de zon. De wind waait uit het westen en is vrij krachtig over land en krachtig tot hard aan zee en de temperatuur stijgt naar een graad of 17.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en het gaat regenen. De zuidwestenwind neemt flink in kracht toe en wordt krachtig tot hard over land en stormachtig aan zee. De temperatuur daalt naar 13°.

De komende dagen:
Ook de komende dagen is het wisselvallig met morgen regen en veel wind en vanaf donderdag elke dag flinke buien met daarbij kans op onweer. De temperatuur ligt tussen de 15 en 17° en dat is te laag voor de tijd van het jaar.

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

wo

do

vr

za

zo

minima

13°

12°

11°

10°

11°

maxima

17°

15°

15°

16°

16°

neerslag

8 mm

17 mm

9 mm

8 mm

2 mm

%d bloggers liken dit: