weerpraatje van 9 september 2017


VANDAAG:
Na de kletsnatte vrijdag, bij mij in Hoofddorp viel tot gisteravond 20 uur maar liefst 73 millimeter, ziet het weerbeeld er vandaag beter uit. De zon schijnt geregeld, maar het komt ook tot enkele buien en daarbij kan het lokaal tot onweer komen. Later vanmiddag wordt het over het algemeen droog. De wind waait matig uit het westen en de temperatuur stijgt naar 17°.

Vanavond en de komende nacht is het droog met enkele opklaringen. Het koelt af naar een graad of 11.

De komende dagen:
Na vandaag blijft het uitermate wisselvallig septemberweer met elke dag kans op regen of enkele buien en van tijd tot tijd ook veel wind. De temperatuur gaat naar beneden van een graad of 18 morgen naar ongeveer 15 aan het eind van de week.

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

zo

ma

di

wo

do

minima

11°

14°

14°

14°

11°

maxima

18°

17°

17°

16°

15°

neerslag

2 mm

11 mm

5 mm

15 mm

17 mm

%d bloggers liken dit: