weerpraatje van 8 september 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is vandaag een kletsnatte dag. Het regent nagenoeg de hele dag en omdat de regen buiig van karakter is kan er heel veel regenwater vallen. Gemiddeld over de regio valt er een millimeter of 35, maar het zou mij niet verbazen als er lokaal meer dan 50 millimeter valt. De wind waait uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig over land en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar een graad of 17.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en blijft het buiig regenen. De temperatuur daalt naar ongeveer 13°.

De komende dagen:
Na vandaag blijft het uitermate wisselvallig met vooral morgen en maandag flink wat buiige regen. Zondag lijkt het overdag over het algemeen droog te blijven. De temperatuur is met 16 tot 18° te laag voor de tijd van het jaar en de zuidwestenwind zal vooral maandag duidelijk aanwezig zijn.

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

za

zo

ma

di

wo

minima

13°

11°

14°

13°

13°

maxima

17°

18°

17°

16°

18°

neerslag

9 mm

4 mm

16 mm

9 mm

4 mm

%d bloggers liken dit: