weerpraatje van 6 september 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
De zon schijnt vandaag geregeld, maar er is ook een enkele bui mogelijk. De wind waait uit het noordwesten en is matig tot vrij krachtig over land en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar maximaal 17°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt met af en toe regen. De noordwestenwind waait matig en de temperatuur daalt naar 13°.

De komende dagen:
Na vandaag is en blijft het uitermate wisselvallig septemberweer. Vooral vrijdag valt er regen van betekenis en ook komend weekend komt het met grote regelmaat tot enkele buien al lijkt het zaterdag natter te zijn dan de zondag. De temperatuur blijft steken bij waarden tussen de 16 en 18°.

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

do

vr

za

zo

ma

minima

13°

14°

12°

12°

12°

maxima

18°

18°

16°

18°

16°

neerslag

1 mm

29 mm

12 mm

4 mm

12 mm

%d bloggers liken dit: