weerpraatje 31 augustus 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Na een kletsnatte woensdag ziet het weerbeeld er vandaag weer beter uit. Aanvankelijk is het bewolkt met lokaal nog wat regen, maar al vrij snel is het droog en vanuit het westen klaart het op en komt de zon tevoorschijn. De wind waait uit het westen en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 18.

Vanavond en de komende nacht blijf het droog met flinke opklaringen en lokaal de kans op nevel en mist. De wind draait naar zuid en het koelt af naar een graad of 11.

De komende dagen:
Morgen komt het tot enkele buien en bij die buien is ook kans op onweer. De temperatuur stijgt naar 19°. Zaterdag is er nog een buienkans, maar zondag en maandag blijft het droog met geregeld zonneschijn. De temperatuur stijgt zaterdag naar 19 en de dagen daarna naar ongeveer 20°

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

vr

za

zo

ma

di

minima

11

12

12

12

14

maxima

19

19

20

20

20