weerpraatje van 30 augustus 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Na de fraaie zomerdagen van de laatste tijd is het op deze woensdag heel ander weer. De bewolking heeft de overhand en er valt geruime tijd (buiige) regen. De wind waait uit het noorden tot noordoosten en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur is met maximaal een graad of 19 ook duidelijk lager.

Vanavond en de komende nacht is en blijft het bewolkt met van tijd tot tijd (buiige) regen. De noordenwind waait matig en de temperatuur daalt naar 14°.

De komende dagen:
Donderdag tot en met zondag is het licht wisselvallig met naast geregeld zon ook elke dag kans op wat regen of enkele buien. De grootste kans op droog weer maakt de vrijdag. De wind waait uit het noorden en de temperaturen zijn met 17 tot 19° zo’n 3° onder de norm die geldt voor begin september.

Dit was voor vandaag. Morgen ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

do

vr

za

zo

ma

minima

14

12

13

12

13

maxima

17

19

17

18

20