weerpraatje van 26 juli 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het blijft op deze woensdag droog en er zijn perioden met zon. De noordwestenwind draait naar zuidwest en is overwegend matig van kracht, windkracht 3 en de temperatuur stijgt naar een zeer aangename waarde van 22°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en er is kans op buiige regen. De zuidwestenwind wordt west en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur wordt niet lager dan een graad of 17.

MORGEN:
Morgen schijnt geregeld de zon, maar er is ook een buienkans. De zuidwestenwind waait matig en aan zee (vrij) krachtig en de temperatuur stijgt naar 20°.

KOMENDE DAGEN:
Na morgen is het (licht) wisselvallig zomerweer met nagenoeg elke dag wel kans op regen of enkele buien. Geregeld schijnt ook de zon en de temperatuur ligt veelal tussen de 19 en 21° en dat is te laag voor de tijd van het jaar. Normaal is het eind juli een graad of 23.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen!

dag

do

vr

za

zo

ma

Tmin.

17°

15°

16°

16°

16°

Tmax.

20°

19°

20°

21°

21°