weerpraatje van 25 juli 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is ook op deze dinsdag half tot zwaar bewolkt met enkele buien. Zo nu en dan schijnt ook de zon en bij een matige en aan zee vrij krachtige noordwestenwind stijgt de temperatuur naar gemiddeld een graad of 20.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en flinke opklaringen. Het blijft droog en bij een afnemende noordwestenwind daalt de temperatuur naar 15°.

MORGEN:
Morgen blijft het droog en zijn er perioden met zon. De noordwestenwind draait naar west tot zuidwest en is zwak tot matig van kracht, windkracht 2 tot 3 en de temperatuur stijgt naar een aangename 22°.

KOMENDE DAGEN:
Na morgen is het licht wisselvallig zomerweer met geregeld zon, maar ook aanhoudend kans op buien. De wind waait uit het zuidwesten en de temperaturen komen uit rond de 21°. Alleen vrijdag blijft het kwik waarschijnlijk onder de 20°.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag en graag weer tot morgen!

dag

wo

do

vr

za

zo

Tmin.

15°

17°

16°

16°

16°

Tmax.

22°

21°

19°

21°

22°