weerpraatje van 21 juli 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Op deze vrijdag zijn er flinke perioden met zon en het blijft overal droog. De wind waait zwak tot matig uit het zuiden tot zuidoosten en de temperatuur stijgt naar een zeer aangename van 23°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en flinke opklaringen. Het blijft droog en het koelt, bij een matige zuidoostenwind, af naar een graad of 16.

MORGEN:
Morgen schijnt af en toe de zon, maar er zijn ook wolkenvelden en in de middag is er kans op enkele buien en daarbij is ook onweer mogelijk. De wind waait matig uit het zuiden tot zuidwesten en de temperatuur stijgt naar 23°.

KOMENDE DAGEN:
Na morgen komt het zondag tot buien met kans op onweer. Na het weekend schijnt geregeld de zon en komt het zo nu en dan tot een bui. De wind waait eerst uit het noordwesten, later weer uit het zuidwesten en de temperatuur gaat eerst naar beneden naar een graad of 19. Later in de week loopt het kwik weer op.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

Fijne dag!

dag

za

zo

ma

di

wo

Tmin.

16°

15°

15°

15°

15°

Tmax.

23°

19°

19°

20°

22°