weersverwachting voor 4 en 5 januari 2017


Vandaag schijnt geregeld de zon, maar er trekken ook enkele buien over de regio en bij die buien is hagel mogelijk. De noordwestenwind is duidelijk aanwezig en waait vrij krachtig tot krachtig in de polder en hard aan zee, windkracht 5 tot 7 met kans op zware windstoten tussen de 75 en 90 km/uur. De temperatuur stijgt naar maximaal 7-8°.

Vanavond verdwijnen de buien weer en is het droog. Ook komende nacht is het droog met flinke opklaringen. De stevige noordwestenwind draait naar noord en neemt flink in kracht af en de temperatuur daalt naar waarden rond of net onder het vriespunt.

Morgen is het rustig winterweer met aanvankelijk volop zon. In de middag zijn er ook wolkenvelden en geleidelijk neemt de kans op een winterse bui toe. De wind wordt zwak uit uiteenlopende richtingen en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 4.

Dit is de verwachting voor Kennemerland en Haarlemmermeer, maar een (veel) uitgebreider weerbericht van mijn hand, ook voor de rest van het land, vind je elke dag op Alpenweerman.nl.

do
05 jan

vr
06 jan

za
07 jan

zo
08 jan

ma
09 jan

di
10 jan

-4°

-1°

%d bloggers liken dit: